maanantai 4. toukokuuta 2015

Kaikkien aikojen monipuolisin hiustenhoitotuote saattaa olla tässä!


Saattaa olla, että olen löytänyt kaikkien aikojen toimivimman ja monipuolisimman hiustenhoitotuotteen. Tiedän, aikavahva kannanotto, mutta koska oma kokemukseni on ollut niin myönteinen, uskallan näin sanoa.

Tutustuin sattumalta Suomessa vielä varsin tuntemattomaan hiustenhoitosarjaan, yhdysvaltalaiseen Macadamia Natural Oiliin, kun vein 6-vuotiaan tyttäreni viikonloppuna kampaajalle. Olen ollut jo parinkymmenen vuoden ajan laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden suurkuluttaja, sillä omat hiukseni eivät kiillä, hulmua, kohoa, kiharru eivätkä paljon mitään muutakaan ilman kunnollisia tuotteita. Vaaleita, värikäsiteltyjä hiuksia on suht paljon, mutta ne ovat onnettoman ohuita ja hauraita. Päänahkakin on alkanut ottaa nokkiinsa ja tänä talvena olen joutunut rauhoittamaan sitä jopa kortisoniliuoksella.

Vuosien varrella on tullut kokeiltua varmaan kaikkien tunnetuimpien kampaamosarjojen sampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, tyvikohottajat, kuivasampoot ja kiiltosuihkeet. Viimeisimmäksi satsasin 30 euroa paljon kehuja saaneeseen tyvikohottajaan, Paul Mitchellin Extra Body Daily Boostiin. Valitettavasti jouduin taas pettymään sen lupauksiin eli ainakaan minun hiuksieni tyvi ei tökötistä kummemmin kohonnut.
En siis ollut erityisen luottavainen tuloksien suhteen, kun eilen tartuin Macadamia Natural Oilin Flawless Cleansing Conditioner –tuotteeseen, etenkin kun pullo julisti olevansa 6-in-1-tuote. Miten muka yksi tuote voisi puhdistaa, hoitaa, puolittaa hiusten föönausajan, selvittää takkuja, antaa tuuheutta ja estää hiusten pörröttymistä? Siis toimia yhtä aikaa vähintään sampoona, hoitoaineena ja laadukkaana muotoilutuotteena?
 
Flawless Cleansing Conditioner ei
vaahtoudu, kuten perinteiset sampoot.
 
No, täyttikö tuote lupaukset? Suurimmalta osin kyllä. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, miten puhtailta hiukset tuntuivat pesun jälkeen, sillä sarjan tuotteet perustuvat macadamiapähkinä- ja arganpähkinäöljyihin. En ole koskaan pitänyt öljyistä hiustenhoidossa, sillä ne ovat järjestäen tehneet hiuksistani likaisen tuntuiset. Flawlessin jäljiltä hiukset tuntuivat ehdottoman puhtailta, pehmeiltä ja ilmavilta aivan kuin ne eivät olisi öljyä nähneetkään. Ja kaiken tämän lisäksi ne kiilsivät. Kuivasin hiukseni pesun jälkeen minulle tuttuun, nopeaan tyyliin eli pää alaspäin ja fööniä hiuksiin. Tuote lupaa täydellisen kampaamotasoisen tuloksen hiustenkuivaajalla kuivattuihin hiuksiin. Aivan sellaiseen ihmeeseen ei ainakaan minun tyylilläni päästy, mutta kuivattu tukka oli yllättävän ojennuksessa ja näytti yllättävän paksulta.
 
Tältä hiukseni näyttivät pikaisen kuivaamisen
jälkeen, kun oli käyttänyt vain yhtä tuotetta.
 
Itse jäin kaipaamaan hiuksiini vielä lisää tuuheutta ja pitoa, joten työpäivinä en taatusti pärjää tällä yhden tuotteen ihmeellä. Mutta vapaapäivien ja lomien hiustenhoito on nyt todellakin niin helppoa, että yksi tuote riittää. Ja pullo löytyy takuuvarmasti tästä lähtien myös treenikassistani. Olen juuri saanut 5-10 minuuttia lisäaikaa treenille tai venyttelylle!

Lisäplussaa koko tuotesarjalle tulee siitä, että niissä ei ole parabeeneja, sulfaatteja eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Jos kiinnostuit Flawless Cleansing Conditionerista tai muista Macadamia Natural Oil –tuotteista, niin saat tilattua niitä ainakin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti