maanantai 12. lokakuuta 2015

Kolme erilaista huulimeikkiä ja ilmettä

Minulle meikkaaminen ei ole turhuutta, vaan loistava keino piristää päivää ja omaa olemustani. Viikonlopun kuljin jälleen meikittä koti- tai ulkoiluvaatteissa, joten maanantaiaamu oli ihana aloittaa kevyellä ehostautumisella. Viikko alkaa sen myötä jotenkin skarpimmin.

Rakkauteni kosmetiikkaan juontaa juurensa työhöni kosmetiikkasarja Mary Kayn itsenäisenä ihonhoitokonsulttina. Edelleen hankin vähän lisätienestejä palvelemalla  asiakkaitani etsimällä heille toimivia ja helppoja ihonhoito- ja meikkiratkaisuja. Se on todella kivaa vaihtelua muuhun arkeeni, todellakin jotain ihan muuta :).

Kun kosmetiikka oli työtäni, minulla oli luonnollisesti valtava arsenaali purkkeja ja purnukoita. Nykyään käytän tuotteen ensin pois ennen kuin hankin sen tilalle jotain uutta ihan vain vaihtelun- ja kokeilemisenhalusta. Meikkejä tulee kyllä hankittua välillä fiilispohjalta, mutta onneksi ne ovat ihanan pieni kustannus isosta ilosta.

Tein viime viikolla kolmen kuvan kollaasin, jossa minulla on huulipunaa lukuun ottamatta ihan sama meikki. Halusin katsoa, miten paljon pelkällä huulipunalla saa muutettua yleisilmettä, ja kyllähän sillä saa.




Tässä kohtaa esitän pahoitteluni blogini kuvieni laadusta. Olen toistaiseksi joutunut ottamaan kaikki kuvat IPhonella, mutta nyt tilanteeseen on tulossa muutos!!! Aloitan pian valokuvauskurssin ja saan järkkärin käyttööni, joten kyllä tästäkin blogista tulee vielä ihan kunnollinen. Kannattaa siis jatkaa seuraamista.

Mutta takaisin huulipuniin. Kaikki sävyt ovat sellaisia, jotka ovat omassa käytössäni. Keskimmäisen kuvan nude on täydellinen arkisävy sipaistavaksi vaikka bussissa ilman peiliä.
Nudesävyinen huulipuna Subtly You (kuva Mary Kay)


Oikealla olevassa kuvassa minulla on hieman viileää, vaaleaa pinkkiä, jota olen laittanut kevyesti töpöttämällä, jotta sävystä ei tulisi liian kylmä.
 
 
Viileä Pink Cherie -huulipuna (kuva MK)
Vasemman puoleisesta meikistä tuli yllätyksekseni oma lempparini, ja tuntuu, että liilaan menevä väri huulilla tekee silmistäni entistä vihreämmät. Pohjalla huulikynää ja päällä huulikiiltoa, jolloin se on myös pysyvä iltamenoja ajatellen.

 

Huulikynä sävyssä Violet Love (kuva MK)


 
Berry Me -huulikiilto (kuva MK) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti